Buğday ve Biz

Türkiye'de yeni nesil fırıncılığın öncüsü Komşufırın, ekmeğin bir buğday tanesinden lezzet dolu sofralara uzanan yolculuğunda her aşamaya imzasını atıyor. 30 yılı aşkın bilgi ve tecrübesiyle kendini ekmeğe adayan Hasip Gençer'in vizyonuyla yaratılan Komşufırın, birbirinden leziz ekmekler için kendi ürettiği buğdayla kendi ununu yapıyor, hamurunu özenle yoğuruyor, ekmeğe usta ellerde hayat veriyor.

Yaklaşık 11.000 yıl önce Anadolu topraklarında buğday tarımının başlamasıyla birlikte insanoğlu yerleşik düzene geçti. Ve öğütülmüş buğdaydan elde edilen ekmek, insanlığın en önemli besin kaynağı oldu. Buğday tarımının keşfedildiği bu topraklarda, kendimizi ekmeği tohumuna kadar sahiplenmeye adadık. On binlerce yıllık emeği ve geleneği sevgiyle yaşatmayı, geliştirmeyi ve ileriki nesillere aktarmayı görev ediniyoruz, bu uğurda çalışıyoruz. Topraktan buğdaya, buğdaydan una, undan ekmeğe ve unlu mamullere dönüşen bu yolculuğun vitrininde olan Komşufırın, bu mirası Anadolu’nun misafirperverliği ile birleştiriyor.

tritordeumtr.com