“Artizan ekmek” nedir?

Artizan ekmek, tamamen el emeğiyle ve yapımının her aşamasında ufak detaylara bile büyük önem verilerek yapılan, ustalık ve el becerisiyle kabuk ve iç yapısının ideal sertlik ve nemde olması sağlanan küçük miktarlarda üretilen ekmektir. Bu nedenle artizan ekmekler seri olarak üretilen ekmeklerden çok daha lezzetlidir. Komşufırın’da satışa sunduğumuz artizan ekmeklerin tamamında Komşufırın’a özel olarak geliştirilmiş “doğal ekşi maya” kullanılmaktadır. En beğenilen ürünlerimizde kullanılan maya ise dünyaca ünlü San Francisco Ekşi Mayası formülüyle Komşufırın’ın ekmek uzmanları tarafından geliştirilmiş ve olgunlaştırılmıştır. Artizan ekmeklerin yapımında kullanılan doğal mayalar, ekmeğin lezzetinin uzun sürede olgunlaştırılmasını sağlamaktadır.

tritordeumtr.com